Seaside






Förra helgen blev det ett besök på Seaside. Ola hämtade mig vid färjan på cykeln och vi rullade ner till hamnen, där  vi mötte upp alla på uteterassen. Flera öl flaskor lämnades tomma på bordet och samtalsämnerna kom och gick.  När solen gick ner mellan Hälsö & Källö-Knippla och det blev mörkt, bestämde vi oss för att gå in.





Bandet spelade och var fantastiska som vanligt. Därefter blev det gitarrspelande på bryggan tills kvällen slutade med att alla somnade lite över allt hemma hos Ola. En såndär perfekt sommarnatt.








Utan dig är jag inte hel

Jag hatar att sova utan dig.
Det enda jag kan tänka på om kvällarna är att platsen brevid mig i dubbelsängen ekar tom.
Då saknar jag att du korsar ditt ena ben över mina och låter din arm vila på min mage.
Då saknar jag din varma hud och dina djupa andetag,
då saknar jag att vakna i dina armar och få  hela ansiktet kyssbombat.

Två pojkar




Fyra vita tassar har sprungit på parkettgolven i detta huset länge nu, och den senaste tiden har dessa burit på hemligheter.

Två stycken för att vara exakt, och nu har dom äntligen avslöjats.

Välkommen till den gula villan på Gisslefjällsliden 11, Sune och Frasse!






Nu kommer 12 tassar springa på dessa golven dom kommande veckorna, Lycka lycka lycka!

Miss Postman






Igår skrev jag på kontraktet. Nu är det på papper, vecka 34 kommer jag klä mig i Postens kläder. Hurra!

Men innan behövdes lite tid passera innan så det blev ett kort besök på stadsbibloteket, och ett litet stråk vid Poseidon.

Bells






Om allt vill sig väl, kan jag på klä mig i postuniform om några veckor. Intervjun är tack och lov överstökad och nu kan jag bara hoppas på det bästa. Eftermiddagen användes till att kolla på fotboll i stan. Gothia cup har ju startat och stan kryllar med shortsklädda ungdomar.

Här hemma kryllar även huset med folk. En del av släkten är på besök, och sysslingar och kusiner från Linköping har anlänt. Jag sitter och används som en hårdocka nu när syssling ska fläta varje litet hårstrå som finns på mitt huvud. Men nu jag får slita mig,  för det lukar som att det bjuds på te och kvällsmacka i köket!.

Får får får? Nej, Får får lamm.

















Såhär såg gårdagen ut. Jag och Ola bestämde oss för att gå en promenad bort mot hagarna för att mysa på en matlös picknick. På en äng bland fårbajs fick filten ligga och vi bara njöt av kvällssolen, tills en flock får kom springandes mot oss. Att får är söta i all ära, men när dom kommer emot en, bräkandes i en hög hastighet är dom inte så söta längre. Vi fick självklart panik och såg vår enda utväg över staketet.

En barnfamilj kom precis förbi på en promenad och fick se oss springa över ängen, skrikandes och panikslagna med fåren i hälarna. Det måste ha varit en rolig syn. om inte annat fick vi oss en rolig upplevelse iallafall.


Strömstad













För några dagar sedan blev det en spontan tripp upp till Strömstad. Efter tre timmar av tågresande, bosatte jag mig i en lite stuga i skogen utanför stan med fina människor. Nätterna spenderades på dansgolvet och nakna i sjön utanför stugan. På dagen plockade vi smultron vid vägkanten som åts upp till frukost, och spelade en minigolfsrunda.

Gud vad jag hade saknat Strömstad, men mest dom finaste flickorna som var anledningen till den tre timmars långa tågresan.

Thunder



Just nu piskar regnet mot fönstret, och åskan närmar sig lilla Björkö. Men trots ovädret utanför har dom senaste dagarna bara bestått av sol och bad.

I fredags åkte jag till Marstrand för att se vad den ön har att erbjuda denna sommaren. Det blev salta dopp, promenader på varma kullerstensgator, och nattliga utflykter. Jordgubbar staldes ur en parkerad lastbil tidigt på morgonen, och kroppar trängdes ihop i en liten bil som blev kvällens sovplats.

Två spontana dygn som kommer att göras om.

Förutom Marstrand har dagarna involverat mycket annat. Solen bjudit på många timmar utomhus, och min solbrända kropp är resultatet.




Vissa morgnar orkade man göra en extra fin omelett.




Och andra kunde man ta segelbåten ut till den närmaste ön för att köpa glass, eller fiska.











Dagarna har varit väldigt fina, men det bästa är att jag vet att jag har lika fina dagar att se fram emot.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, och slå myggorna som hunnit komma in i huset innan regnet föll. Men först ska jag krypa emellan världens mysigaste armar och kolla på tv.

Million pieces







När vädret hindrar en från att gå ut genom ytterdörren, kan man istället sitta inne med gått samvete och kladda på papper. Idag finslipade jag på ett motiv som jag länge haft liggandes i mitt skissblock, och nu är jag äntligen nöjd, tror jag...

Gustav





Idag fyller min fantastiska bror 14 år.

Götheborg

















Den här helgen har varit väldigt fin på många sätt. Den börjades med ett kalas med hela släkten på plats då min bror snart uppnår 14 års ålder. Den har även inneburit skogspromenader ner till vattnet, efter att sommarregnet precis nått marken, och en spontan biokväll som slutades med ett besök nere i stadens hamn där vi stötte på skeppet Götheborg i sommarmörkret.

Det var en mysig helg, men det bästa var att jag fick spendera den med den finaste människan på jorden.

O

Jag saknar dig så mycket att det gör ont ibland. Då jag skulle göra allt för att höra ditt underbara skratt.

Skrattet som sprider lyckorus genom varje centimeter av min kropp.

Du är det finaste som går i ett par skor.

RSS 2.0