För ibland vill man bort från det kalla















Just nu vill jag bara att månaden ska gå fort.

För jag vill känna solen i mitt ansikte, jag vill se vyer som är värdiga att fotografera, och jag vill att mitt enda irretationsobjekt ska vara att mina axlar flagnar.

Jag inväntar solsken och blomdoft.



Bilder tagna förra våren.

Våren, var har du tagit vägen?

Jag vill ju kunna använda mina converse, slänga på mig jeansjackan utan att frysa, och täcka ögonen med ett par solglasögon.

Födelsedags"barn"











Idag fyller min fina Ola 20 år!


Jag älskar dig för att,

Du alltid låter mig sova några extra minuter på morgonen, fast du vet att det gör att vi båda får stressa till bussen. För att du lyssnar när jag är ledsen och kramar mig och lovar att allt kommer bli bra. För att du kysser mig just där, vid nacken , och får mig att glömma allting annat. För att du är den snyggaste jag vet i jeans och t-shirt. För att du kysser mig även när jag just har ätit något äckligt. För att du säger att jag är det finaste du vet när jag är osminkad och har rufsigt hår.
För att du drar mig intill dig och värmer mig med din kropp när jag varit uppe på toa och kommer tillbaka till sängen på natten.

Jag älskar dig för att du skalar clementiner åt mig och tar bort allt det vita och alla kärnor, eftersom du vet att jag inte tycker om det. För ditt leende får det att pirra i hela mig och för att jag känner ilningar av lycka när jag hör dig skratta. För att du är jordens snällaste och får mig att känna mig speciell.För att jag får sova på din arm hela nätterna. För att du har världens finaste hår och låter mig rufsa i det med det med fingrarna när jag vill. För att du låter mig vara mig själv. För att du väcker mig genom att pussa mitt hår, mina axlar och nacke tills jag vänder mig mot dig. För att oavsett hur många gånger du säger "jag älskar dig" får varje ord att kännas lika speciellt som första gången.


Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för ikväll. På schemat väntar fin middag med utsikt över hela göteborg. Heaven 23!

Misse













Jag håller på att bli galen!

Varje tredje sekund hör jag ett långt och utdraget Mjjaaauuuu från altanen. Vår lilla katttös har nämligen fått beundrare och dom vägrar lämmna området.

Den ivrigaste av dom alla vi för pissenisse, för ja... Han kissar överallt! även på vår katt! kan det bli äckligare!
Så vårstädningen detta året kommer även att innehålla en stor och omfattande skrubbning av altanen.

Det posetiva är väl att jag snart kommer att få hålla i i små kattungar igen. (om jag inte missar dom under resan :()


Shoots


 

Idag togs första Hepatit sprutan och satan i gatan vad ont det gjorde! Jag fasar redan inför nästa besök.

Dock känns det väldigt skönt att både passet är förnyat, och att jag börjat på Vaccinationsprocessen.

För jag tror detta är bara början. Enligt kvinnan på kliniken borde vi ta ganska många sprutor till för att vara på säkra sidan..

 

Men vem vill inte leva farligt;)


Morgondagen



Imorgon ligger vaccination på schemat. Både Hepatit A och B ska tas och jag ska försöka ta mig förbi passkontrollen för att få mitt pass förnyat.

Hoppas allt går som det ska så jag kan checka av det från min ToDO list. Jag håller tummarna.

Så alla hittar oss



Jag och Ola tänkte skapa en hemsida som kommer fungera som vår "reseblogg". På det sättet kan alla som vill se vad vi kommer ha för oss under nästa tre månader.

Jag vet att mamma kommer läsa den iallafall;)

Länkar adressen när den är färdig!

Snart Snart Snart...





Snart ligger jag i samma vatten, känner solen mot min hud och sanden under mina fötter.

För i April bär det av till Indonesien och Malaysia. Där ska jag stanna och uppleva i två och en halv månad, med världens finaste pojke.

Jag längtar ihjäl mig!

RSS 2.0