Några timmar kvar.

Okej nu är det snart dags,*Pirr*

Sitter just nu och dubbelkollar hela packningslistan samt ringer Ola i tid och otid för att försäkra mig om att jag inte glömt någonting extremt viktigt...Men allt verkar vara på plats. Nu återstår lite mer inläggning av sköna låtar till mp3:n och sedan en lång varm dusch + bastu. Vem vet hur lång tid det tar innan jag jag kommer få njuta av en helt fungerade dusch igen?

Kl halv 10 går tåget till köpenhamn, och några timmar senare sitter vi på Planet till Qatar. Där Blir det sedan flyg igen till Bali. Sammanlagt 18 timmars flygresa, där jag kommer intalar mig själv "Jag kan flyga jag är inte rädd".


Kram!

Suck

andas. Amanda. andas. Högskoleprovet kommer gå galant. du kan bara göra ditt bästa.

Men tänk om det inte räcker till?...

Min hjärna bråkar och magen hjälper inte till. Räcker det inte med att jag behöver tänka på allt inför resan? måste jag oroa mig för det här också... Suck.

Äsch, Jag kan alltid göra om det..



(behövde bara lätta på min schizofrena hjärna)


Nervös...



Gårdagen bestod av växling av pengar, inköpandet av Malariatabletter och reseapotek. Nu är vi redo för allt! Vi har plåster för sår, tabletter mot magsjuka, solskydd i mängder och massa mer. När klockan närmade sig fem satte jag mig på bussen mot Uddevalla och min fina vän Bella. Där åt vi oss mätta på fisksoppa och jobbade oss igenom ett halvt quiz.

På vägen hem fick jag sällskap av en jätte väska som Bella så snällt lånat ut till mig (tack igen! fina du!) Så nu är jag all set! Nämde jag att jag börjar bli resfebrig? 2 dagar kvar. Hjälp.




RSS 2.0