Det närmar sig...





Läste precis att det är 30 grader på Bali... Här snöar det...

Men om en vecka kommer jag kunna säga.

Läste precis att det snöar i Göteborg, här är det 30 grader.

Langos!

I lördags så lagade jag (mer Björn, jag stod för inhandlandet av matvaror) middag hemma hos mig. Langos! Tyvärr lyckdes inte kameran komma fram.

Men det var iallafall dessa underbara människor satt vid middagsbordet.











Det var en fin kväll.


Vaccinationer och fruset vatten


Nu är alla vaccinationerna gjorda, eller nästan. Malariatabletterna skall köpas och tas men dom får vi knapra i oss där nere. Två sprutor fick min kropp genomlida igår, den första var en för Drifteri och det andra sticket var den den fasansfulla Hepatit sprutan...igen. Fy vad den gör ont! Imorse drack jag även första dosen av Dukoral som är ett koleravaccin. Smakde förvånadsvärt bra! Som hallonsoda ungefär, tummen upp!

Nedan är lite bilder från dagarna jag och Ola promenerade på isen mellan Björkö och fastlandet, för ja.. det var is hela vägen, och supertjock dessutom.  Där stora båtar för bara några månder sedan gubbat förbi, åkte nu barnfimljer skridskor. En farbror vågade sig till och med ut med flakmopeden och skjutsade barn fram och tillbaka över isen.








Bakom mig syns lilla varholmen (notera min jackas köttbullevarning)






En kväll i Göteborg

Igår var en mysig kväll i stan, Ola och jag bestämde oss för att ta en åktur i Göteborgshjulet när solen höll på att gå ner. Sedan åt vi på stan och besökte nio bion. Det blev filmen Sanctum i 3D. Helt okej film, Typisk amerikansk storyline, men den var kalas spännande!












Det var en fin kväll.

Och jag såg ut såhär:




RSS 2.0